Advies over zijden bloemen

Zijden bloemen brengen forever vrolijkheid in jouw huis of kantoor! Onze zijden bloemen zijn van de allerhoogste kwaliteit en daardoor niet van echt te onderscheiden. Wij hebben je bestelling met zorg samengesteld om er een prachtig boeket van te maken. Graag geven we je nog een aantal tips zodat je boeket er prachtig bij zal staan.

Tips na ontvangst van je zijden bloemen bestelling

  1. Zodra de zijden bloemen binnen zijn verwijder je het touwtje om de bloemen.

  2. Daarna zet je je nieuwe zijden boeket in de mooiste vaas.

  3. Door de verzending kan het zijn dat de bloemen een beetje in elkaar gedrukt zijn. Je kan de bloemen voorzichtig uit elkaar trekken en ze in elke vorm buigen die jij mooi vindt. Zo zorg je ervoor dat het boeket weer lekker vol is.

Als dit allemaal gelukt is kan je gaan genieten van een prachtig mooi zijden boeket waar je heel erg lang plezier van zult hebben. Om hierbij nog een beetje te helpen geven we je graag wat tips voor het onderhoud.

Tips voor het onderhoud van een zijden bloemen boeket

Zijden bloemen hebben geen onderhoud nodig. Dat maakt zijden bloemen ook zo leuk. Wel kan het gebeuren dat er wat stof op de zijden bloemen komt. Hieronder wat tips over hoe je de zijden bloemen dan het beste kunt schoonmaken.

  • Haal een stofdoek of plumeau langs de bloemen. Stof is niet slecht voor zijden bloemen maar kan er wel voor zorgen dat de kleuren minder worden.
  • Een föhn op de koude stand kan er ook voor zorgen dat het stof verdwijnt. Let wel op dat je hem op de laagste en koudste blaasstand zet. Door de warmte kunnen de bloemen gaan vervormen.
  • Zet ze een dagje buiten tijdens een winderige dag. Zo zijn ze ook weer helemaal fris.

Wij weten zeker dat je heel erg lang gaat genieten van dit prachtig mooie boeket. Mocht je nu nog vragen hebben over het onderhoud of ergens over twijfelen? Laat het ons weten door een mail te sturen naar service@flowerforever.nl.